İSTANBUL / TUZLA - Dede Korkut Ortaokulu

Hakkımızda

Okulumuz, Tuzla ilçesinin Aydınlı mahallesinde 2000 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Açıldığı günden beri yaklaşık 476 öğrenci eğitim öğretimini sürdürmektedir. Konum itibariyle bir tarafı askeri alanla sınır olan okulumuz diğer taraftan yapılmakta olan Tuzla TOKİ konutlarının merkezinde yer almaktadır. Tuzla´nın gelişmekte olan bölgesinde bulunan okulumuzun büyük bir bahçesi ve bahçe içinde basketbol, voleybol ve futbol sahaları vardır. Donanım olarak normal sınıflar dışında 2 şubenin aynı anda eğitim yapabileceği ana sınıfı, konferans salonu, bilgisayar sınıfı, fen laboratuarları ve kütüphane bulunmaktadır.Tüm derslik ve atölyelerimizde akıllı tahtalar bulunmaktadır.Ayrıca öğrencilerimizin yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını  karşılayabileceği bir kantin de hizmet vermektedir.Okulumuzda tekli öğretim uygulanmaktadır. Yeni düzenlemeyle birlikte okulumuz ortaokul olarak hizmet vermeye başlamıştır..Okulumuzun  fotoğrafları aşağıdadır.

02-03-202008-03-2017

Yayın: 01.01.1970 - Güncelleme: 02.03.2020 11:50 - Görüntülenme: 10395