Mrt

ÇEDES PROJESİ SABIR ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA OKUL BAHÇEMİZE ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN SOĞAN EKİLDİ. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

26-27 ŞUBAT 2024 TARİHLERİNDE OKULUMUZDA TEKNOLOJİ VE TASARIM SERGİSİ DÜZENLENMİŞTİR. SERGİDE ÖĞRENCİLERİMİZİN TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ KAPSAMINDA YAPMIŞ OLDUKLARI ;

• MİMARİ TASARIM ÇALIŞMALARI
  • LOGO TASARIMLARI
  • TEMEL TASARIM GERİ DÖNÜŞÜM ÜRÜNLERİ
  • İNOVASYON - ROBOTİK ÇALIŞMALAR
  • ATIK MALZEMELERDEN OYUNLAR

SERGİLENMİŞTİR. ÖĞRENCİLERİMİZİ VE TEKNOLOJİ TASARIM DERSİ ÖĞRETMENİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Şbt

OKULUMUZDA 22/02/2024 TARİHİNDE ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA FİLİSTİN İÇİN FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLENMİŞTİR. EMEĞİ GEÇENLERE VE KATILIM SAĞLYANLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM BURSLULUK SINAVI

Şbt

11/02/2024 TARİHİNDE 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM GENEL VELİ TOPLANTISI YAPILMIŞTIR. YÜKSEK KATILIM SAĞLAYAN VELİLERİMİZE VE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

"BEN OKUYORUM İSTANBUL OKUYOR" PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ, İSTANBUL VALİLİĞİ TARAFINDAN OKULUMUZA GÖNDERİLEN KİTAPLARLA BULUŞTU. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem Genel Veli Toplantısı, 11.02.2024 (Pazar) tarihinde  saat 11.00'da okulumuz konferans salonunda okul müdürümüz  Mehmet Şentürk EŞİÇOK başkanlığında yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını rica ederiz.

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KARNE TÖRENİMİZ. BAŞTA ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZ OLMAK ÜZERE TÜM EĞİTİM CAMİASINA İYİ TATİLLER DİLERİZ...

Ock

ÖĞRENCİLERİMİZİN DÖNEM SONU TUAL ÇALIŞMALARINDAN OLUŞAN RESİM SERGİMİZ. ÖĞRENCİLERİMİZİ VE GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

1. DÖNEM 2. YAZILI SINAV TARİHLERİMİZ TABLODAKİ GİBİDİR

Ara

Okulumuz öğrencileri ile birlikte Tuzla Çocuk Girişimciler Çarşısı'nda, Gazze'deki Çocuklar Yararına bizler de yer aldık. Öğrencilerimize ticareti, sürdürülebilirliği ve yardımlaşma duygularını öğretmeyi amaçladık. Öğrencilerimize, katkı sunan velilerimize, çocuklarımıza girişimcilik ruhu oluşturmak adına organizasyonu düzenleyen Tuzla Belediyesi ve Belediye Başkanı Sayın Dr. Şadi Yazıcı'ya teşekkür ederiz.

Ara

Lise tanıtım gezisi kapsamında Tuzla Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi ve Behiye Dr. Nevhiz Işıl Anadolu Lisesi ziyaret edilmiştir. Emeği geçenlere ve bizi en iyi şekilde karşılayan okul yönetimlerine teşekkür ederiz.

Ara

Ortaokul ve lise öğrencileri arasında Temel Bilimler, Matematik ve Fen Bilimleri bilgi yarışması ön elemede okulumuz 6. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

05.12.2023 TARİHİNDE 5. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE "TÜBİTAK 7. KUTUP BİLİMİ SEMPOZYUMU"NA KATILDIK. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

28/11/2023 TARİHİNDE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE TUZLA KİTAP FUARI'NA KATILDIK. EMEĞİ GEÇENLERE VE ARAÇ DESTEĞİNDEN DOLAYI TUZLA BELEDİYE´SİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.